parallax background

Scouts - Wolven Troep

Draaidag 20 februari 2021
Over 0 Dagen 0 Uren 0 Minuten 0 Seconden is het weer tijd voor een nieuwe hybride draaidag!! Hieronder zullen om 13:30 de locaties verschijnen die jullie vervolgens met je team kunnen gaan veroveren! Naast de locaties met bijbehorende info zullen wij de kaart gedurende het spel ook updaten, afhankelijk van het aantal groepjes dat een locatie bezoekt zal een locatie van groen (4 punten) naar rood (1 punt) veranderen, wellicht kun je tijdens het spel je prioriteiten dan nog verleggen, ook posten wij hier halverwege wellicht nog een tussenstand! Succes!
Ben jij een jongen of meisje tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Dan is onze scoutsafdeling, de Wolven Troep misschien wel iets voor jou! Met activiteiten als pionieren, vlotvaren, primitief koken, hiken, kamperen, een dropping of een potje volleybal probeert de leiding iedere week weer een gevarieerd en avontuurlijk programma neer te zetten. De scouts zijn echter ook al relatief zelfstandig en gaan tijdens een hike gerust zelf op pad! Op deze manier creëren we ongemerkt heel veel zelfstandigheid en leer je samen te werken binnen een groep. Uiteindelijk is het hoogtepunt het zomerkamp waarin we een week met elkaar op pad gaan in binnen- of buitenland!

11 t/m 15 jaar

Draaitijd:

Zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur

Neem contact met ons op via het contactformulier

Leiding

De leiding bestaat uit gemotiveerde vrijwilligers.
De leiding is erkent door het volgen van start-, programma- en kamptraining en een ehbo cursus

Aanmelden

Een keer meedraaien met de scouts? Of gewoon wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We maken dan geheel vrijblijvend een afspraak om een keer te komen kijken, dit kan 3 keer gratis en zonder verdere verplichtingen. Hierna kun je (betalend) lid worden. Je kan dan een inschrijfformulier krijgen bij de leiding.