parallax background

Speltakken

De Ruwaard van Putten groep is verdeeld in verschillende speltakken (leeftijdsgroepen). Ieder speltak heeft zijn eigen leiding, programma en draaitijd. Kijk voor meer informatie op de pagina's van de verschillende speltakken.

Groepsactiviteiten

Natuurlijk zijn we met z'n allen wel één groep. Regelmatig draaien we dan ook samen tijdens een groepsevenement. Voorbeelden hiervan zijn de oliebollentocht, de kookwedstrijden en Sint Joris. Ook gaan we eens in de zoveel jaar met de hele groep op kamp, het groepskamp! Behalve dat de groepsevenementen heel gezellig zijn proberen we op deze manier de stap naar een volgende groep zo klein mogelijk te houden. Het overstappen naar een volgende groep (overvliegen) vind elk jaar plaats na de zomerkampen en betekend vaak ook het begin van een nieuw scoutingjaar! Het overvliegen is elk jaar weer een heel evenement waar ouders en andere belangstellenden ook welkom zijn dus houd de berichtgeving in de gaten!!