parallax background

Verhuur

Om onze vereniging financieel te ondersteunen en andere (scouting)groepen een onvergetelijk(e) dag/weekend/kamp te bezorgen is ons gebouw en terrein buiten de draaitijden om ook te huur! Ons clubgebouw heeft een slaapcapaciteit van maximaal 48 personen, tevens hebben wij een groot buiten terrein waar u een aantal tenten zou kunnen plaatsen. De verhuurperiode is erg flexibel van een dagdeel tot een gehele week. Ook is er bij ons ruimte voor het organiseren van allerlei activiteiten, hiervoor kunt u uw eigen materiaal meenemen, maar wij hebben ook een ruim assortiment aan spullen (bijvoorbeeld pionierpalen, BBQ's en vuurschalen).

Voor meer informatie, een prijsopgave of de voorwaarden neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

Plattegrond

Ons gebouw is voorzien van 5 lokalen, een toilet- & douchegroep (2 toiletten, 2 urinoirs, 2 douches en 3 wasbakken) en een ruime keuken inclusief koelkast, vriezer, oven en gasfornuis. Op het terrein is verder een overdekte zit- & stookgelegenheid, een speeltoestel, een kampvuurkuil en een speelveldje aanwezig.

Omgeving

Onze scouting groep is gelegen in een park aan de rand van de stad Spijkenisse. Met alleen de koeien in het park als onze buren, is dit een perfecte locatie om met je groep een kamp door te brengen. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de omgeving, i.v.m. eventuele geluidsoverlast o.i.d.
In het park bevinden zich verschillende speelvelden, waarop het spelen van een groot (avond)spel absoluut de moeite waard is! Er is een kleine parkeerplaats bij het terrein zelf en een grotere parkeerplaats op ongeveer 3 minuten loopafstand.

Wat is er te doen in de buurt

Naast de meertjes in ons park liggen we op ongeveer 10 minuten lopen van het kanaal, hier kun je een vlot kan maken om vervolgens mee naar de overkant te varen. Ook de recreatieplas "de Bernisse is met een half uur fietsen goed te bereiken, hier zijn kleine strandjes waar gezwommen kan worden. Op ongeveer 10 minuten fietsen bevind zich het subtropisch zwembad "het Rivièrabad", voorzien van een glijbaan en een klein buitenbad, kortom een goede gelegenheid om lekker bij te komen!
Naast zwemmen is er op ongeveer 10 minuten fietsafstand een Bowling, bioscoop, indoor speeltuin en indoor minigolf. Ook bent u met de Metro binnen 50 minuten in Rotterdam, waarbij u met de wat oudere kinderen de stad kan verkennen. Tevens vind u hier diergaarde Blijdorp, leuk voor iedereen. Bent u op zoek naar iets educatiefs, ga dan naar de ontdekhoek of het maritiem museum (welpen leeftijd).

Boodschappen

Op ongeveer 10 minuten afstand met de auto bevind zich het winkelcentrum "het Plateau". Hier kunt u de AH, de Lidl en een Aldi vinden, voor de rest zit er ook nog een vers vlees slager, een warme bakker, een Kruidvat en nog een aantal winkels. Kortom, hier kunt u in principe voor alle kampboodschappen wel terecht.

Tarieven

Neem voor een prijsopgave gerust contact op via het contactformulier! Vermeld in ieder geval de gewenste periode / duur van huren, aantal personen en de / omschrijving van groep om wie het gaat.

Huurvoorwaarden

- Verhuur vindt alleen plaats aan groepen met een volwassen begeleiding.
- Betaling dient voor aanvang volledig te zijn overgemaakt.
- Het aanwezige keukengerei, borden, etc. in de keuken mag gebruikt worden.
- Voor het stoken van kampvuren dient dit bij de brandweer gemeld te worden, gebruik/meenemen van hout in overleg.
- De huurder dient tijdens de reguliere opkomsttijden, zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur het gebouw en terrein te verlaten en in ordelijke staat aan de verhuurder ter beschikking te stellen. In overleg kan hiervan worden afgeweken.
- De beschikbare lokalen worden veegschoon ter beschikking gesteld en moeten minimaal in deze staat achtergelaten worden.
- Aanvullende voorwaarden en een huurovereenkomst worden op afspraak aan u toegezonden.