Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden om leiding te geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerkend zijn binnen de groep of een klusje doen op het moment dat je het uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een vrijwilliger.
Bij Scouting kun je je op eindeloos veel manieren inzetten als vrijwilliger. De meeste Scoutingvrijwilligers ken je waarschijnlijk als leidinggevenden van een groep kinderen of jongeren.Maar wist je dat je je ook met andere kwaliteiten enorm goed kunt inzetten? Wat dacht je van het helpen bij het bouwen van een website, een klus in het bestuur van een Scoutinggroep of het organiseren van bijzondere activiteiten? Er is altijd wat te doen.
Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Voor vragen kun je altijd contact op nemen of Zaterdag een keer langskomen.

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo lorem consequat. Duis aute irure dolor in.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.
LEARN THROUGH FUN!

For the little ones we offer the animals at our zoo

Ut enim ad minim veniam?

Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi tortor, pellentesque a aliquam ut, fringilla eleifend lectus. Maecenas ultrices tellus sit amet sem placerat tempor. Maecenas eget arcu venenatis, sagittis felis.